In LSD Veritas -

Benvinguts al meu racó.


Todo está sujeto a interpretaciones, por lo tanto la realidad es subjetiva y las formas de pensar y vivir son caóticas y conflictivas. El pensamiento enmascara a menudo la verdad de los hechos. La realidad ya no puede ser objetiva. Todo pasa por el filtro del pensamiento y el individuo deja de observar los hechos tal como son.

jueves, 6 de junio de 2013

Podcast d'Andreas Faber-Kaiser - Sintonia Alfa – El fenomen OVNI




Un objecte molt semblant al de la fotografia, el vaig poder veure jo mateix ara farà un parell d´anys, el fenomen OVNI és un dels grans misteris que ens envolta al llarg de la nostra vida, la existència d´altres formes de vida té que ser una de les primeres passes per a poder concebre un univers amb multitut de planetes i altres éssers inteligents que ja molt de temps que son entre nosaltres.



Extracte: «… S’han vist objectes voladors no identificats de tipus ben diferents als cels de totes les nacions del planeta de forma ininterrompuda. Tenim testimonis de persones que els han vist volar, que els han vist baixar a terra, que han vist com en sortien tripulants, que fins i tot han tingut contacte amb aquests sers. Tenim el testimoni de molts pilots i controladors aeris que s’han topat amb els objectes voladors no identificats en ple vol o a la pantalla del seu monitor de radar…»

Enllaç programa: http://mundodesconocido.wordpress.com/2008/10/02/sintonia-alfa-el-fenomen-ovni/

1 comentario:

Piedra dijo...

Yo sigo pensando que no son "extra"terrestres, aunque por supuesto no son humanos.